Back to top

Sokan szenvednek majd az erős hidegfronttól!

Pénteken rendkívül megterhelően alakul a humánmeteorológiai helyzet. A komfortérzet általánosan alacsony lesz, egyre többen panaszkodhatnak megfázásra is. Megerősödik a szél is!

Péntekre virradóan észak, északnyugat felől erős hidegfront halad át az országon, a markáns változás pedig nagy terhelést jelent szervezetére, és ez nem csak akkor igaz, ha a hidegfrontra érzékenyek körébe tartozik. A megerősödő szél szintén sokaknál okoz panaszokat, kellemetlenné teszi a kint tartózkodást is.

A front mögött hideg levegő zúdul be térségünkbe, és átmeneti csapadékra is készülni kell még a nap első felében.

A változó időjárás és pandémia miatti tartós stressz sokféle panaszt okozhat, melyek speciális kezelést igényelnek. Nézze meg, mire számíthat, különösen ha vannak megoldatlan panaszai. A MEGÚJULT Frontjelentésben pontosabban követheti a fronthelyzetet. Haladéktalanul kérje tanácsunkat ha bármilyen panasza jelentkezik!

fRONTJELENTÉS

A Frontjelentésben szereplő panaszok mellett hajnalra virradóan nyugtalan alvást, álmatlanságot tapasztalhat, napközben pedig az ingerültség, az indokolatlan idegi feszültség lehet a legjellemzőbb. Ezen kívül a gyerekek esetében is élénkség jelentkezhet, sokkal kezelhetetlenebbek, „rosszabbak” lehetnek a megszokottnál. A másik gyakori panasz a fejfájás lesz, ezt egész nap tapasztalhatja – elsősorban a görcsös fájdalomra készüljön.

Légúti járványidőszak van, a fertőzésveszély nagyban összefügg az időjárással. Fontos tudnia, hogy milyen kockázatot rejt az aktuális időjárási helyzet. Nézze meg a Vírusfigyelmeztetőnket, és fogadja meg mai 7 jótanácsunkat!

A megfertőződés elkerülése érdekében adott 7 TANÁCSUNKAT itt nézze meg, érdemes ezeket Önnek is megfogadnia! 

  Szabadtéri tevékenységek: A szabadban ingadozó lesz a hőérzet, alacsony a komfortérzet és nagy a megfázásveszély. Réteges, az előző napokhoz hasonlóan vastagabb öltözet javasolt

  UV-sugárzás: Az UV-sugárzás gyenge.

  Légszennyezettség: A szabadban kellemetlen komfortérzetre számíthat. A hideg, szeles időben a hőérzete is több fokkal alacsonyabban alakul, illetve a szabadtéri tevékenységeknek sem kedveznek a körülmények. Nagy a megfázásveszély.

  Balesetveszély: A közlekedésben résztvevők is nehéz napra számíthatnak: a csapadék hatására elszórtan lehet vizes, nedves útszakaszokkal találkozni, könnyen megcsúszhat a jármű, növekszik a balesetek bekövetkezésének kockázata. Erős légmozgás lesz jellemző többfelé, ez csökkenti a menetstabilitást, valamint türelmetlenséget, ingerlékenységet is okozhat. A szokásosnál is óvatosabban közlekedjen!

Ha Ön is tapasztal életminőségét rontó panaszokat, de eddig nem talált rá megfelelő megoldást, ne várjon tovább! Forduljon időben a Meteo Klinikához, ahol egyedülálló műszerezettséggel és szakértelemmel segítjük az Ön eredményes gyógyulását. 
A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Javaslatunk: Válassza a kényelmes megoldást! Ha időben szeretne értesülni a fronthelyzetről, és ha valóban megoldást keres fejfájására, alvásproblémáira vagy egyéb megoldatlan panaszaira, akkor iratkozzon fel ingyenes FRONT-ÉRTESÍTŐNKRE és VÍRUSFIGYELMEZTETŐRE! Ebben napi TÜNETNAPLÓT is küldünk, ami segít Önnek abban, hogy megoldást találjon régóta megoldatlan bajaira. Vegye igénybe szakértő segítségünket!

Feliratkozom az INGYENES ÉRTESÍTŐRE!