Back to top

Tonhalas saláta

A tengeri halak rendszeres fogyasztása a benne lévő, többszörösen telítetlen zsírsavak miatt valamennyi szív-és érrendszeri betegségben szenvedőnek ajánlott.

Hozzávalók:

13 dkg nyers tonhal                                              8 dkg jégsaláta
8 dkg joghurt
5 dkg kígyóuborka
4 dkg paradicsom
citrom
olívaolaj, olívabogyó

fokhagyma
kapor

Elkészítés:
A tonhalat csíkokra vágjuk, sóval és fokhagymával kevés olívaolajon puhára pároljuk. Közben a jégsalátát kézzel apróra tépkedjük, a kígyóuborkát kis kockákra, a paradicsomot cikkekre vágjuk, és az összes alapanyagot lazán összekeverjük. Citromlével gyengéden megöntözzük, és a tetejére helyezzük az elkészült tonhalcsíkokat és az olívabogyókat. Finomra vágott kaporral ízesített joghurtöntetet kínálunk mellé.

Természetes gyógymódokkal és egyénre szabott terápiákkal segítjük egészsége megtartását, gyógyulási folyamatait. Kérjen időpontot meteogyógyászunktól!