A tengeri halak rendszeres fogyasztása a benne lévő, többszörösen telítetlen zsírsavak miatt valamennyi szív-és érrendszeri betegségben szenvedőnek ajánlott.
Hozzávalók:
13 dkg nyers tonhal 8 dkg jégsaláta
8 dkg joghurt
5 dkg kígyóuborka
4 dkg paradicsom
citrom
olívaolaj, olívabogyó
só
fokhagyma
kapor
Elkészítés:
A tonhalat csíkokra vágjuk, sóval és fokhagymával kevés olívaolajon puhára pároljuk. Közben a jégsalátát kézzel apróra tépkedjük, a kígyóuborkát kis kockákra, a paradicsomot cikkekre vágjuk, és az összes alapanyagot lazán összekeverjük. Citromlével gyengéden megöntözzük, és a tetejére helyezzük az elkészült tonhalcsíkokat és az olívabogyókat. Finomra vágott kaporral ízesített joghurtöntetet kínálunk mellé.
Természetes gyógymódokkal és egyénre szabott terápiákkal segítjük egészsége megtartását, gyógyulási folyamatait. Kérjen időpontot meteogyógyászunktól!